Aannemersbedrijf van Kerkvoort
PRINT DEZE PAGINA

BEDRIJFSPROFIEL

 

Welkom op de website van Aannemersbedrijf van Kerkvoort

Ons bedrijf, een flexibele en veelzijdige onderneming, is reeds 30 jaar gevestigd in Serooskerke (W) en ons werkgebied bestrijkt voornamelijk regio Walcheren . Door mond -op - mond reclame weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden.

Ons kleinschalige bedrijf onderscheidt zich in een paar belangrijke zaken:

Zo staat persoonlijke aandacht voorop.

Uit ervaring weten wij dat de verbouwing van uw woning, het aanbouwen van een (bij)keuken of tuinkamer ingrijpend is voor uw persoonlijke leefomgeving. Door goede voorbereiding en zorgvuldig overleg met u als opdrachtgever proberen we optimaal in te spelen op al uw woonwensen en -behoeften.

Het verbouwen gebeurt met oog voor detail, wij houden rekening met de functionaliteit, zodat iedere vierkante meter optimaal benut kan worden.

In combinatie met diverse vaste onderaannemers, en een strakke planning, kunnen wij er zorg voor dragen dat de opdracht in een zo kort mogelijke tijd wordt gerealiseerd zonder dat u er omkijken naar heeft.

Kernwoorden bij ons zijn: heldere en duidelijke afspraken, kwaliteit en betrokkenheid waarbij wij alles in het werk stellen om de opdracht goed uit te voeren.

In onze goed geoutilleerde werkplaats voeren wij onze machinale timmerwerken, zoals kozijnen, ramen en deuren, zelf uit. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden realiseren en maatwerk leveren.

Aannemersbedrijf van Kerkvoort is lid van Bouwend Nederland om u als klant nog meer zekerheid te kunnen bieden. Een veilig gevoel !

Aannemersbedrijf van Kerkvoort, Bouwers die meedenken!